Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkoop bij Inschr.
Hogedijk 134 in Bergambacht 2861 GE

Hogedijk 134

2861 GE Bergambacht

Omschrijving

Helaas zijn er geen bezichtigingen mogelijk.

Openbare executoriale verkoop
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)
op 21 februari 2018 bij inzet en afslag vanaf 09.30 uur,

via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling (nationalevastgoedveiling.nl)
t.o.v. één der notarissen van Van Heeswijk Notarissen N.V. te Rotterdam, van:
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1918 Woonoppervlakte 155 m² Aantal kamers 2
Lees meer

Kaart

Route van naar Hogedijk 134, 2861 GE Bergambacht

Omschrijving

Helaas zijn er geen bezichtigingen mogelijk.

Openbare executoriale verkoop
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)
op 21 februari 2018 bij inzet en afslag vanaf 09.30 uur,

via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling (nationalevastgoedveiling.nl)
t.o.v. één der notarissen van Van Heeswijk Notarissen N.V. te Rotterdam, van:

I. het woonhuis met ondergrond, erf, tuin en verder toebehoren, plaatselijk bekend Hogedijk 134 te 2861 GE Bergambacht, kadastraal bekend gemeente Bergambacht, sectie C, nummer 5125 groot elf aren vijftig centiaren (11 a, 50 ca), welk perceel is belast met een zakelijk recht als bedoeld in artikel 5 lid 3, onder B, van de Belemmeringenwet Privaatrecht, ten behoeve van: Oasen N.V., recht ontleend aan Hypotheken 4 deel 686 nummer 336; en
II. een perceel grasland, gelegen nabij de Hogedijk te Bergambacht, kadastraal bekend gemeente Bergambacht, sectie C, nummer 4721, groot zevenenveertig aren, dertig centiaren (47 a, 30 ca) welk perceel gedeeltelijk is belast met een opstalrecht nutsvoorzieningen ten behoeve van: N.V. Stedin Midden-Holland, recht ontleend aan Hypotheken 4 deel 40807 nummer 157.
De gebruikssituatie van het Registergoed is - voor zover Verkoper bekend (mede op basis van de Basisregistratie Personen) - als volgt: debiteuren staan ingeschreven.

Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. Het verzoekschrift voor verlof tot het inroepen van het huurbeding zal bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank worden ingediend. Op verzoek van de executant wordt voorts het huurbeding ingeroepen tegen alle ingeschreven entiteiten alsmede tegen alle onbekende zakelijke (onder)huurders en/of gebruikers middels het uitbrengen van een exploit. In dit exploit wordt tevens de ontruiming aangezegd. Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming. Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of waarborgsommen.

Voor zover verkoper bekend is over de verkrijging van voormeld registergoed geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd. De overdrachtsbelasting bedraagt 2% over de koopsom van de woning (geschat op 55%) en 6% over de koopsom van het grasland (geschat op 45%) en wordt nimmer geacht in het bod te zijn begrepen. Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer.
Voor rekening van koper komt het notarieel honorarium, de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches en de eventuele ontruimingskosten.
De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken.
De veilingvoorwaarden liggen reeds ter inzage ten kantore van bovengenoemde notarissen.
Tot en met 6 februari 2018 kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notarissen.

Zoals bekend, dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling en voorts zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank te overleggen, waaruit hun financiële gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder (voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs met een minimum van € 5.000,00.
Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan bovengestelde voorwaarden niet (tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen.
De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 20 maart 2018.

Info: veilingnotaris.nl
Van Heeswijk Notarissen N.V., Weena 592, Postbus 1330, 3000 BH Rotterdam, tel. 010-22 40 900, fax 010-22 40 901, in behandeling bij mw. mr. S. Hoeijmans.
Overdracht Status Beschikbaar Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Niet-repeterend permanent Kenmerken Dijkwoning Bouwjaar 1918 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 155 m² Perceeloppervlakte 5842 m² Inhoud 425 m³ Aantal kamers 2 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel Combiketel Ja Brandstof Gas Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 2 auto(s). Totaal aantal 1 Dak Soort dak Schilddak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woning Huidige bestemming Wonen Kadaster: C 5125 Bergambacht Oppervlakte 1112 m² Kadaster: C 4721 Bergambacht Oppervlakte 4730 m²
Route van naar Hogedijk 134, 2861 GE Bergambacht

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.