Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Tjaliehof 8 in Capelle Aan Den IJssel 2909 RG

Tjaliehof 8

2909 RG Capelle aan den IJssel
Veiling

Omschrijving

Openbare executoriale verkoop (ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)
op 29 januari 2020 bij inzet en afslag vanaf 9:30 uur,
via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling (www.nationalevastgoedveiling.nl)
ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan RoX Legal. B.V.

Helaas is het niet mogelijk de woning te bezichtigen.
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2005 Woonoppervlakte 276 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

Openbare executoriale verkoop (ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)
op 29 januari 2020 bij inzet en afslag vanaf 9:30 uur,
via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling (www.nationalevastgoedveiling.nl)
ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan RoX Legal. B.V.

Helaas is het niet mogelijk de woning te bezichtigen.

Het woonhuis met ondergrond en verder toebehoren, plaatselijk bekend te 2909 RG Capelle aan den IJssel, Tjaliehof 8, kadastraal bekend gemeente Capelle aan den IJssel, sectie E,nummer 3274 ter grootte van drie are en zesennegentig centiare (3a96ca),

Er is een aantekening bij het Kadaster, woordelijk luidende:
"Publiekrechtelijke beperking Basisregistratie Kadaster Kennisgeving, vordering, bevel of beschikking, Wet Bodembescherming (zie tekening)
Betrokken bestuursorgaan Provincie Zuid-Holland
Afkomstig uit stuk Hyp4 63158/159
Ingeschreven op 01-08-2013 om 14:43
Publiekrechtelijke beperking Basisregistratie Kadaster
Kennisgeving, vordering, bevel of beschikking, Wet Bodembescherming Betrokken
Bestuursorgaan Provincie Zuid-Holland
Afkomstig uit stuk Hyp4 57157/160
Ingeschreven op 04-09-2009 om 12:03

Volgens informatie ontvangen van de gemeente Capelle aan den IJssel is op grond van artikel 13b Opiumwet een last onder bestuursdwang opgelegd, inhoudend het sluiten van de woning aan de Tjaliehof 8 te Capelle aan den IJssel voor een periode van 12 maanden vanaf 19 juni 2019 tot en met 18 juni 2020.

De gebruikssituatie van het Registergoed is -voor zover Verkoper bekend (mede op basis van de Basisregistratie Personen) - als volgt:
administratief onbewoond en mogelijk verhuurd en/of in gebruik gegeven aan (een) derde(n).

Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. Het verzoekschrift voor verlof tot het inroepen van het huurbeding zal bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank worden ingediend.
Op verzoek van de executant wordt voorts het huurbeding ingeroepen tegen alle ingeschreven entiteiten alsmede tegen alle onbekende zakelijke (onder)huurders en/of gebruikers middels het uitbrengen van een exploit. In dit exploit wordt tevens de ontruiming aangezegd.
Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming. Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of waarborgsommen.

Voor zover verkoper bekend, is over de verkrijging van voormeld registergoed geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd.

De overdrachtsbelasting bedraagt 2% over de heffingsgrondslag en wordt nimmer geacht in het bod te zijn begrepen. Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer.

Voor rekening van koper komt:
-het notarieel honorarium;
-de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches;
-de eventuele ontruimingskosten;

De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken.

De veilingvoorwaarden liggen reeds ter inzage ten kantore van bovengenoemde notarissen.

Tot en met 14 januari 2020 kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notarissen.

Zoals bekend, dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling en voorts zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank te overleggen, waaruit hun financiële gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder (voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs met een minimum van € 5.000,00.

Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan bovengestelde voorwaarden niet(tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen.

De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 25 februari 2020.

Info: www.veilingnotaris.nl
RoX Legal B.V., Weena 220, Postbus 2560, 3000 CN Rotterdam, tel. 010 20 01 739, in behandeling bij J.M.Y.Rob.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Omdat wij geen toegang tot de woning hebben verkregen zijn de opgegeven maten conform de BAG.
Overdracht Status Beschikbaar Aanvaarding Per datum Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 2005 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk en beschutte ligging Indeling Woonoppervlakte 276 m² Perceeloppervlakte 396 m² Externe bergruimte 7 m² Inhoud 828 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geïsoleerd Verwarming Stadsverwarming Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin en zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 126 m² (9.0 m bij 14.0 m) Ligging hoofdtuin Zuid Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Matig Onderhoud buiten Matig Kadastrale gegevens Gemeente Capelle aan den IJssel Sectie E Perceelnummer 3274 Oppervlakte 396 m² Eigendomssituatie Zie akte
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Bieding
Gegevens
Financiële voorwaarden
Voorwaarde bouwtechnische keuring
Aanvullende informatie
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring