Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Geveild
Zweedsestraat 66 A 1 in Rotterdam 3028 TW

Zweedsestraat 66 A 1

3028 TW Rotterdam

Omschrijving

78432 Zweedsestraat 66 A 01 te Rotterdam

Openbare executoriale verkoop
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)

De woning is niet op voorhand te bezichtigen, wij zijn niet aansprakelijk voor afwijkingen gerelateerd aan de aangeboden informatie op deze website.

op 22 november 2017 bij inzet en afslag vanaf 09.30 uur,

via het...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1938 Woonoppervlakte 85 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Kaart

Route van naar Zweedsestraat 66 A 1, 3028 TW Rotterdam

Omschrijving

78432 Zweedsestraat 66 A 01 te Rotterdam

Openbare executoriale verkoop
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)

De woning is niet op voorhand te bezichtigen, wij zijn niet aansprakelijk voor afwijkingen gerelateerd aan de aangeboden informatie op deze website.

op 22 november 2017 bij inzet en afslag vanaf 09.30 uur,

via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling (nationalevastgoedveiling.nl)

t.o.v. één der notarissen van Van Heeswijk Notarissen N.V. te Rotterdam, van:
het appartementsrecht, kadastraal bekend gemeente Rotterdam, sectie AA complexaanduiding 1888-A, appartementsindex 2, omvattende:
a. het vijfendertig/éénhonderdste (35/100e ) onverdeeld aandeel in de gemeenschap, bestaande uit een perceel grond met de daarop gebouwde opstallen, gelegen aan de Zweedsestraat 69 a en b te Rotterdam, ten tijde van splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Rotterdam, sectie AA, nummer 979, groot één are vierenveertig centiare;
b. het recht op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de eerste verdieping en slaapetage op de derde verdieping met verder toebehoren, volgens kadastraal bericht Zweedsestraat 66a te 3028 TW Rotterdam, plaatselijk bekend Zweedsestraat 66a 01 te 3028 TW Rotterdam,

De gebruikssituatie van het Registergoed is - voor zover Verkoper bekend (mede op basis van de Basisregistratie Personen) - als volgt: administratief onbewoond.

In het taxatierapport is het volgende vermeld:
"Op de begane grond is scheurvorming geconstateerd welke kunnen duiden op funderingsproblemen. Daarnaast zijn er vochtproblemen bij de erker aan de zijgevel, roestvorming bij de stalen ramen en hout-/schilderwerk is in minder goede staat. Tot voor kort werd de woning als hennepplantage gebruikt.".

Voor zover verkoper bekend, is over de verkrijging van voormeld registergoed geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd. De overdrachtsbelasting bedraagt 2% over de koopsom en wordt nimmer geacht in het bod te zijn begrepen. Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer.
Voor rekening van koper komt het notarieel honorarium, de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches en eventuele achterstallige bijdragen bij de VvE over het aan de betaaldatum voorafgaande boekjaar en het lopende boekjaar tot en met de betaaldatum.

Achterstand VvE volgens opgave van de VvE pro memorie.
Bijdrage VvE per maand/kwartaal pro memorie. Mutatiekosten pro memorie.

De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken.
De veilingvoorwaarden liggen reeds ter inzage ten kantore van bovengenoemde notarissen.

Tot en met 7 november 2017 kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notarissen.

Zoals bekend, dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling en voorts zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank te overleggen, waaruit hun financiële gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder (voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs met een minimum van € 15.000,00.

Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan bovengestelde voorwaarden niet (tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen.

De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 19 december 2017.

Info: veilingnotaris.nl
Van Heeswijk Notarissen N.V., Weena 592, Postbus 1330, 3000 BH Rotterdam, tel. 010-22 40 900, fax 010-22 40 901, in behandeling bij mevr. V.D. Sibbes.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Omdat wij geen toegang tot de woning hebben verkregen zijn de opgegeven maten conform de BAG.
Overdracht Status Geveild/Verkocht bij inschrijving Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement Bovenwoning Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 1938 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 85 m² Inhoud 255 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen Balkon Ja Energie Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Hr Warmwater C.V.-Ketel Isolatie Geen spouw Combiketel Ja Brandstof Gas Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, betaald parkeren, parkeervergunningen Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk, Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen TV-Kabel Ja
Route van naar Zweedsestraat 66 A 1, 3028 TW Rotterdam

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.