Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Veilingweg 235 in Rotterdam 3034 KB

Veilingweg 235

3034 KB Rotterdam
Huurprijs € 225,- p.m.
Verhuurd

Omschrijving

Te huur garagebox in Terbregge in Rotterdam (Hillegersberg), ten noorden van de A20, tussen afrit 14 (midden) en Terbregseplein. De locatie ligt direct aan de Bergse Linker Rottekade en hemelsbreed op ongeveer 300 meter van de snelweg. Deze garagebox is een goedkope oplossing als u op zoek bent naar een rustige omgeving om in te werken of klussen te klaren of een voertuig te stallen. Deze box...
Lees meer

Kenmerken

Soort object OverigOG
Lees meer

Omschrijving

Te huur garagebox in Terbregge in Rotterdam (Hillegersberg), ten noorden van de A20, tussen afrit 14 (midden) en Terbregseplein. De locatie ligt direct aan de Bergse Linker Rottekade en hemelsbreed op ongeveer 300 meter van de snelweg. Deze garagebox is een goedkope oplossing als u op zoek bent naar een rustige omgeving om in te werken of klussen te klaren of een voertuig te stallen. Deze box heeft een oppervlakte van ca 18 m² (ca 6.10 x 3.00 met een deuropening van 2.50).

Natuurlijk kunt u een garagebox huren om uw auto, motor of stock op te slaan. Bij deze garage krijgt u uw eigen postadres als een hardwerkende ondernemer of zelfstandige, zodat u nooit meer zakelijke post thuis zult ontvangen. Als klap op de vuurpijl heb je toegang tot stromend water en sanitaire voorzieningen (toilet) in het park.

Waar andere providers niet altijd dezelfde voorzorgsmaatregelen nemen met beveiliging, vinden wij het belangrijk dat uw bezittingen zo veilig mogelijk zijn. Daarom beschikt het park over eersteklas beveiliging. Daarnaast wordt het park 24 uur per dag nauwlettend gevolgd. Hierdoor kunt u uw bestelwagen, goederen en gereedschappen met vertrouwen bij ons achterlaten.

Daarnaast bieden wij hoogwaardige garages die, in tegenstelling tot de dozen met zelfopslagproviders, niet alleen erg veilig, maar ook onderhoudsarm zijn.

Ongeveer 300 meter van de ingang en de uitgang van de A20. Toegankelijk vanaf het bedrijvenpark ‘Veilingterrein’ vlakbij het politiebureau en vanaf de Bergse Linker Rottekade.

VOORDELEN

Nabij de A-20

• Centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar.

• De garagebox is ideaal gelegen nabij de in- en uitgang van de A-20. Tim’s Limonadefabriek (voorheen Kitsch & Kunst).

• Toegankelijk vanaf het bedrijfsterrein ‘Veilingsite’ bij het politiebureau en de Bergse Linker Rottekade.


Milieuzone

• De garagebox ligt buiten de milieuzone en zijn daarom te bereiken met auto’s van vóór 1992 en oldtimers, ook de in- en uitgang van de A-20 ligt buiten de milieuzone.

Beveiliging en camerabewaking

• Er is 24/7 camerabewaking.

• De site is gesloten en alleen toegankelijk voor bevoegde personen.

• Optimale inbraak en brandbeveiliging. 24/7 toegang.

• Uw smartphone geeft u 24/7 toegang tot uw eigen box.


Postadres

• Uw eigen postadres en bedrijfsadres voor uw bedrijf.

• N ontvangt ooit meer zakelijke post thuis.


Kwaliteit

• De units zijn vervaardigd met hoge kwaliteit en materiaal.


Faciliteiten

• Er is een gemeenschappelijk sanitair en water op het terrein aanwezig.

• Elke box heeft zijn eigen kracht en licht (LED-verlichting), via tussenliggende meter.


Energie en kosten

• Lage energiekosten door middel van meters.

• Onderhoud wordt geregeld door de VvE.

• Lage servicebijdrage aan de VvE servicekosten.

• Schoonmaak algemeen gebied.

• 24/7 camerabewaking en aansluiting op controlekamer.


Garagebox van ca 18 m² heeft een huurprijs van € 225 exclusief BTW. De servicekosten bedragen € 19 Voorschot elektriciteit € 6.


Van Kleef NVM Makelaars is de NVM-makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 225,- per maand Waarborgsom € 675,- Specificatie Btw belast en exclusief servicekosten Aanvaarding Direct Servicekosten € 19,00 Bouwvorm Soort object OverigOG Bouwvorm Bestaande bouw Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage voor 1 auto Overig Huidig gebruik OverigOG Huidige bestemming OverigOG

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Bieding
Gegevens
Financiële voorwaarden
Voorwaarde bouwtechnische keuring
Aanvullende informatie
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring