Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Knikbloem 36 in Rotterdam 3068 AD

Knikbloem 36

3068 AD Rotterdam

Open huis

18-12-2019 15:45 - 16:45
Open Huis

Omschrijving

Openbare executoriale verkoop (ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)
op 19 december 2019 bij inzet en afslag vanaf 10:00 uur, via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling (nationalevastgoedveiling.nl) ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan De Randamie & Verstoep notarissen.

Bezichtigingen mogelijk tijdens OPEN HUIS op...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1973 Woonoppervlakte 125 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Openbare executoriale verkoop (ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)
op 19 december 2019 bij inzet en afslag vanaf 10:00 uur, via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling (nationalevastgoedveiling.nl) ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan De Randamie & Verstoep notarissen.

Bezichtigingen mogelijk tijdens OPEN HUIS op
dinsdag 3 december 2019 tussen 09:15u en 10:15u en
op woensdag 18 december 2019 tussen 15:45u en 16:45u

Kadastraal bekend gemeente Hillegersberg sectie B nummer 4965, groot één are en tweeëndertig centiare (1 a en 32 ca), alsmede het recht van opstal voor de duur van het erfpachtsrecht tot het hebben en houden van de op het voorschreven perceel aanwezige opstallen, bestaande uit het woonhuis met toebehoren, plaatselijk bekend 3068 AD Rotterdam, Knikbloem 36; welk registergoed is belast met een Besluit op grond van de Wet Miliebeheer, afkomstig uit stuk Hypotheken 4 deel 73003 nummer 90, ingeschreven op vierentwintig april tweeduizend achttien.

Het recht van erfpacht, eindigende op vijftien november tweeduizend negentig, waarvan de verplichting tot betaling van een canon is afgekocht voor de gehele looptijd van het erfpachtsrecht, van een perceel, eigendom van stichting: Stichting Havensteder, kadastraal bekend gemeente Hillegersberg sectie B nummer 4965, groot één are en tweeëndertig centiare (1 a en 32 ca), alsmede het recht van opstal voor de duur van het erfpachtsrecht tot het hebben en houden van de op het voorschreven perceel aanwezige opstallen, bestaande uit het woonhuis met toebehoren, plaatselijk bekend 3068 AD Rotterdam, Knikbloem 36;
welk registergoed is belast met een Besluit op grond van de Wet Miliebeheer, afkomstig uit stuk Hypotheken 4 deel 73003 nummer 90, ingeschreven op vierentwintig april tweeduizend achttien.

Omdat het registergoed woonruimte betreft waarop de artikelen 7:271 tot en met 277 Burgerlijk Wetboek van toepassing zijn, is verlof van de voorzieningenrechter nodig voor het inroepen van het huurbeding. De verkoper heeft dit verlof, gevraagd waarbij tevens het beheersbeding is ingeroepen. De gevraagde verloven zijn verleend bij beschikking van de voorzieningenrechter te Rotterdam, Team handel en haven op vierentwintig oktober tweeduizend negentien. De door de voorzieningenrechter gegeven ontruimingstermijn is dertig dagen vanaf de betekening van de beschikking. Pas na het aflopen van deze termijn kan de koper tot ontruiming overgaan. De ontruiming komt voor rekening en risico van de koper. De verkoper zal het registergoed in beheer nemen. d van huur-, pacht- of andere gebruiksrechten en van de vooruitbetaling van huur- of pachtpenningen, alles voor zover deze zijn aangegaan of verricht in strijd met het huurbeding ten behoeve van de verkoper. De uitoefening van de (overige) bevoegdheden op grond van artikel 3:264 Burgerlijk Wetboek wordt aan de koper overgelaten. Er worden geen huren en/of waarborgsommen verrekend.

De overdrachtsbelasting bedraagt 2% over de heffingsgrondslag en wordt nimmer geacht in het bod
te zijn begrepen. Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of
de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer.
Voor rekening van koper komt:
- het notarieel honorarium;
- de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches;
- de eventuele ontruimingskosten;
- de eventuele achterstallige erfpachtscanon;

De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor
Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is
afgeweken.

Zoals bekend, dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van
biedingen via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling en voorts zich bij de openbare
verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank te overleggen, waaruit hun
financiële gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder
(voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden
gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs met een
minimum van € 5.000,00.

Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan
bovengestelde voorwaarden niet (tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan
wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen.
Info: veilingnotaris.nl
De Randamie & Verstoep notarissen, Posthoornstraat 13-15, 3011 WD Rotterdam, telefoonnummer 010-4330355, in behandeling dhr. B.R. de Randamie.


Van Kleef NVM Makelaars is de NVM-makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief, omdat wij geen toegang tot de woning hebben verkregen zijn de opgegeven maten conform BAG.
Overdracht Status Beschikbaar Aanvaarding Direct Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Hoekwoning Kenmerken Drive-in woning Bouwjaar 1973 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 125 m² Externe bergruimte 16 m² Inhoud 337 m³ Aantal kamers 5 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gas Combiketel uit 2016, Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 60 m² (12.0 m bij 5.0 m) Ligging hoofdtuin Oost Kwaliteit tuin Normaal Parkeergelegenheid Garage Inpandig, voor 1 auto Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk tot goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik wonen Huidige bestemming wonen Kadastrale gegevens Gemeente Hillegersberg Sectie B Perceelnummer 4965 Eigendomssituatie Eigendom belast met erfpacht en opstal Afgekocht tot 2090-11-15
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Bieding
Gegevens
Financiële voorwaarden
Voorwaarde bouwtechnische keuring
Aanvullende informatie
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring