Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Rotterdamsedijk 243 D in Schiedam 3112 AK

Rotterdamsedijk 243 d

3112 AK Schiedam
Geveild

Omschrijving

Openbare executoriale verkoop
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)

Kijkmomenten:
dinsdag 8 mei 2018 van 09:00 - 10:00 uur
dinsdag 22 mei 2018 van 16:00 - 17:00 uur

op 23 mei 2018 bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur uur,

via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling (nationalevastgoedveiling.nl)
t.o.v. een...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1950 Woonoppervlakte 67 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Openbare executoriale verkoop
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)

Kijkmomenten:
dinsdag 8 mei 2018 van 09:00 - 10:00 uur
dinsdag 22 mei 2018 van 16:00 - 17:00 uur

op 23 mei 2018 bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur uur,

via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling (nationalevastgoedveiling.nl)
t.o.v. een (kandidaat) notaris, bij het kantoor waar mr. R.J.M. van Heeswijk aan verbonden is:

het appartementsrecht, kadastraal bekend gemeente Schiedam, sectie L, complexaanduiding 3373-A, appartement index 20, welk appartementsrecht omvat:

a. het één/veertigste (1/40e) onverdeeld aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het gebouw met ondergrond en verder toebehoren, plaatselijk bekend te Schiedam als Rotterdamsedijk 235abcd tot en met 253abcd, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Schiedam, sectie L, nummer 3109, groot veertien aren zeven centiaren (14.07 are)
b. het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de derde verdieping met berging in de kelder en verder toebehoren, plaatselijk bekend als Rotterdamsedijk 243 D, 3112 AK Schiedam
De gebruikssituatie van het Registergoed is - voor zover Verkoper bekend (mede op basis van de Basisregistratie Personen) - als volgt: debiteuren staan met de zijnen ingeschreven en het is voorts (mogelijk) verhuurd en/of in gebruik gegeven aan (een) derde(n

Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. Het verzoekschrift voor verlof tot het inroepen van het huurbeding zal bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank worden ingediend. Op verzoek van de executant wordt voorts het huurbeding ingeroepen tegen alle ingeschreven entiteiten alsmede tegen alle onbekende zakelijke (onder)huurders en/of gebruikers middels het uitbrengen van een exploit. In dit exploit wordt tevens de ontruiming aangezegd. Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming. Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of waarborgsommen.

Voor zover verkoper bekend, is over de verkrijging van voormeld registergoed geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd. De overdrachtsbelasting bedraagt 2% over de koopsom en wordt nimmer geacht in het bod te zijn begrepen. Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer.

Voor rekening van koper komt het notarieel honorarium, de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches en de eventuele ontruimingskosten en achterstallige bijdragen bij de VvE over het aan de betaaldatum voorafgaande boekjaar en het lopende boekjaar tot en met de betaaldatum .
Achterstand VvE volgens opgave van de VvE pro memorie.
Bijdrage VvE per maand/kwartaal pro memorie. Mutatiekosten pro memorie.
De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken.
De veilingvoorwaarden liggen reeds ter inzage ten kantore van bovengenoemde notarissen.

Tot en met 8 mei 2018 kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notarissen.

Zoals bekend, dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling en voorts zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank te overleggen, waaruit hun financiële gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder (voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs met een minimum van € 5.000,00.

Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan bovengestelde voorwaarden niet (tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen.

De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 19 juni 2018.

Info: veilingnotaris.nl
Van Heeswijk Notarissen N.V., Weena 592, Postbus 1330, 3000 BH Rotterdam,
tel. 010-22 40 900, fax 010-22 40 901, in behandeling bij dhr F.M. Heinsbroek
e-mail: frans.heinsbroek@vhnv.nl.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Indien wij geen toegang tot de woning hebben verkregen zijn de opgegeven maten conform de BAG.
Overdracht Status Geveild/Verkocht bij inschrijving Aanvaarding Per datum Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Bouwjaar 1950 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan drukke weg en in centrum Indeling Woonoppervlakte 67 m² Inhoud 201 m³ Aantal kamers 3 Aantal woonlagen 1 woonlaag Balkon Ja Energie Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Intergas Bouwjaar C.V.-Ketel 2017 Warmwater C.V.-Ketel Isolatie Dubbel glas Combiketel Ja Brandstof Gas Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin geen tuin Bergruimte Schuur / Berging inpandig Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten betaald parkeren Dak Soort dak plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Matig, Redelijk Onderhoud buiten Matig, Redelijk Huidig gebruik woning Huidige bestemming woning Voorzieningen TV-Kabel Ja Kadastrale gegevens Gemeente SCHIEDAM Sectie L Perceelnummer 3373 Index 20 Oppervlakte 0 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.