Mijn favorieten

Ik wil mijn huis verkopen

Uw huidige huis verkopen in Rotterdam en omgeving

 

Bij Van Kleef NVM Makelaars staat u centraal! Wij beseffen als geen ander dat de verkoop van uw woning één van de belangrijke beslissingen is in uw leven. Zeker in de huidige markt komt er bij het verkopen van een woning meer bij kijken dan alleen het plaatsen van een “te koop bord”. Wij bieden u dan ook graag een vrijblijvend en gratis verkoopadvies aan. Van Kleef Makelaars: Makelaar Rotterdam.

Hoe kan Van Kleef NVM Makelaars u helpen?

 1. Prijs
  Wij maken een uitgebreide marktanalyse van uw woning. Samen met u stellen wij de vraagprijs vast en geven wij u een reële verwachting van de opbrengst van uw woning.
   
 2. Marketing
  De promotie en presentatie vormen een zeer belangrijk onderdeel van het verkoopproces. Wij zorgen voor een hoge notering van uw woning bij de zoekresultaten op Funda. Funda ontwikkelt voortdurend nieuwe middelen om het woningaanbod zo gericht mogelijk aan de woningzoekende consument te presenteren. Als innovatief makelaarskantoor volgt Van Kleef NVM Makelaars deze ontwikkelingen op de voet en gebruikt ze om uw woning sneller te verkopen.
   
 3. NVM Klantendossier
  Om u nog beter op de hoogte te houden van de laatste stand van zaken en het verkoopproces voor u transparant te maken, heeft u toegang tot uw eigen NVM klantendossier. U kunt het verkoopproces van uw woning dus stap voor stap volgen.
   
 4. Potentiële kopers
  Via onze website en Funda kunnen woningzoekenden zich laten inschrijven voor allerlei typen woningen. Uw woning brengen wij uiteraard onder de aandacht van dit grote zoekersbestand!
  Verder zullen wij uw woning promoten via de social network sites (Linkedin, Youtube, Facebook, Instagram, Twitter ed). Uw eigen en ons netwerk dragen bij aan de verkoop van uw woning.
   
 5. Bezichtigingen
  Enthousiaste bezichtigingen met kandidaat-kopers, eventueel in de avonduren of in het weekend. Na afloop van de bezichtiging zullen wij u informeren over het verloop van de bezichtiging.
   
 6. Gefeliciteerd, uw woning is verkocht
  Na het zorgvuldig vastleggen van de afspraken in de koopakte, zorgen wij voor de inspectie van de woning met de koper en de begeleiding naar de notaris. Indien gewenst verzorgen wij voor u, het overschrijven van de Nutsvoorzieningen naar uw nieuwe adres.
   

Benieuwd naar onze huizen? Woningen Makelaar Rotterdam

Terug naar de home pagina:  Makelaar Rotterdam


 

Meer weten? Wij zijn je graag van dienst 

 • Mail naar: info@vankleefmakelaars.nl
 • Bel naar een van onze medewerkers op nummer: 010 820 85 55
 • Kom langs voor koffie bij ons op kantoor: Sint-Jobsweg 30K, 3024 EJ Rotterdam