Mijn favorieten

Ik wil mijn huis verkopen

Bij Van Kleef NVM Makelaars staat u centraal!

Wij beseffen als geen ander dat de verkoop van uw woning één van de belangrijkste beslissingen is in uw leven.

Zeker in de huidige markt komt er bij het verkopen van een woning meer bij kijken dan alleen het plaatsen van een “te koop bord”.

Wat kan u van ons verwachten:

 

Prijs

Wij maken een uitgebreide marktanalyse van uw woning. Samen met u stellen wij de vraagprijs vast en geven wij u een reële verwachting van de opbrengst van uw woning.


verkopen, verkoop, woning, rotterdam

 
Marketing

De promotie en presentatie vormen een zeer belangrijk onderdeel van het verkoopproces.  Wij zorgen voor een hoge notering van uw woning bij de zoekresultaten op Funda.
Funda ontwikkelt voortdurend nieuwe middelen om het woningaanbod zo gericht mogelijk aan de woningzoekende consument te presenteren. Als innovatief makelaarskantoor volgt Van Kleef NVM Makelaars deze ontwikkelingen op de voet en gebruikt ze om uw woning sneller te verkopen!
verkopen, verkoop, woning, rotterdam

 
NVM Klantendossier

Om u nog beter op de hoogte te houden van de laatste stand van zaken en het verkoopproces voor u transparant te maken, heeft u toegang tot uw eigen NVM klantendossier. U kunt het verkoopproces van uw woning dus stap voor stap volgen! 


 
Potentiële kopers

Via onze website en Funda kunnen woningzoekenden zich laten inschrijven voor allerlei typen woningen. Uw woning brengen wij uiteraard onder de aandacht van dit grote zoekers bestand!
Verder zullen wij uw woning promoten via de social network sites (Linkedin, Youtube, Facebook, Twitter ed) Uw eigen en ons netwerk dragen bij aan de verkoop van uw woning!

  verkopen woningverkopen woningverkopen woningverkopen woning

 
Bezichtigingen

Enthousiaste bezichtigingen met kandidaat-kopers, eventueel in de avonduren of in het weekend. Na afloop van de bezichtiging zullen wij u informeren over het verloop van de bezichtiging.
 
verkopen, verkoop, woning, rotterdam

 
Uw woning is verkocht!

Na het zorgvuldig vastleggen van de afspraken in de koopakte, zorgen wij voor de inspectie van de woning met de koper en de begeleiding naar de notaris. Indien gewenst verzorgen wij voor u, het overschrijven van de Nutsvoorzieningen naar uw nieuwe adres!

 

 


Nieuwsgierig geworden wat Van Kleef NVM makelaars voor u kan betekenen?  Vult u dan het contactformulier in!
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend en gratis verkoopadvies!