Mijn favorieten

Het kantoor Van Kleef NVM Makelaars

 

Mijn naam is Dimitri van Kleef. Mijn carrière begon 26 jaar geleden bij een assurantiekantoor in Rotterdam. Bij dit kantoor was ook een makelaardij gevestigd. Ik had zodoende al "een kijkje in de keuken" gekregen en zo kwam ik steeds meer in de ban van het makelaarsvak. Ik had besloten mij daar volledig op te gaan richten.  Het afwisselende contact met cliënten en mijn affiniteit met vastgoed deed mij besluiten om de opleiding makelaardij te gaan doen. Na het behalen van mijn makelaarsdiploma ben ik korte tijd actief geweest voor een groot makelaarskantoor in Rotterdam. Door de grootschaligheid was het moeilijk persoonlijk contact te onderhouden en dat vind ik juist een van de leuke kanten van het vak! 

Vier jaar ben ik werkzaam geweest voor een kleinschalig NVM kantoor in Delfshaven waar ik zelfstandig leiding gegeven heb aan de aan -en verkoopafdeling en zodoende veel ervaring opgedaan heb. In 2005 ben ik in één keer geslaagd voor de vaktest en heb ik mij in 2005 aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars- de NVM. Een vereniging die staat voor kwaliteit en deskundigheid van de aangesloten makelaars. Hierna ben ik nog vijf jaar verbonden geweest als taxateur aan een NVM kantoor in het Centrum van Rotterdam. Daar heb ik mij de kneepjes van het vak taxeren meester gemaakt, een vak apart!  

 

In 2010 heb ik besloten een lang gekoesterde droom van mij in vervulling te laten gaan en heb mijn eigen NVM kantoor opgericht. Een roerige tijd. De markt is inmiddels weer aangetrokken en ik geniet nog iedere dag van mijn vak! Ik ben van mening dat er juist nu behoefte is aan een kwalitatief goede en actieve makelaar! Door ons succes zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een van de beste verkopende makelaarskantoren van Rotterdam. Ook bij de aankoop begeleiding scoren we goed voor onze cliënten. Wegens succes hebben wij ons team in 2014 hebben wij ons team uitgebreid met  kandidaat makelaar Ilona en NVM Makelaar Greet! In 2018 hebben wij hebben wij ons team verder versterkt met assistent makelaar Natasja en, Amber en José die de ondersteuning verzorgen van de makelaars.

 

Wij zijn u graag van dienst in Rotterdam en omstreken!

 

Graag tot ziens op ons kantoor aan de Sint-Jobsweg 30k!           Dimitri van Kleef